Valutor:

Frakt & Retur


Vi åtar oss att din fulla belåtenhet. Retur eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden köpte produkten via vår postorder, callcenter eller hemsida och det är inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum.

Innan han återvände varor, kontakta oss först för att diskutera de frågor du har 90% av tiden har vi möjlighet att lösa problemet, utan att du behöver skicka något tillbaka.

återgång politik

Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Smutsiga föremål kommer att återlämnas till kunden, utan utvärdering.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för sjöfart och hanteringskostnader. Dessutom bör alla paket skickas via en spårbar metod, såsom US Mail leveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för paket förlorade i transit.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig. När vi har fått tillbaka varan kommer vi att skicka din begärt utbyte objekt tillbaka till dig utan att ta ut några extra fraktavgifter.

När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

utbyten

Vi kommer att acceptera utbytet för ett fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum. Kontakta oss gärna med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.If du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva tillbaka dina objekt om återbetalning (enligt Return politik) och göra en ny beställning för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

Vi täcker inte fraktkostnad utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Frakt och hanteringskostnader återbetalas.

För Annullering

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla order så snabbt som möjligt inom 24-48 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickas kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

NOTERA:

För följande status, kan vi inte ge dig en retur eller utbyte. Hoppas du kan uppmärksamma denna punkt.

Först, om du får dina varor, du upptäcker att du inte gillar stilen och vill göra en förändring. I detta tillstånd kan vi inte ge dig ett utbyte.

För det andra, om vi verkligen levererar objekten enligt storlek, färg och leveransadress du uppger för oss, vi kan inte ge dig en avkastning heller. Så väljer rätt storlek och färg du behöver och ge oss rätt leveransadress.

För det tredje, om objekten är skadade av mänskliga handlingar eller externa faktorer, är vi inte ansvariga för utbytet.